Patricia Achtereekte

Kom in Balans

Website: https://kominbalans.nl/
Vakgebied: Coaching & Gezondheid
Telefoon: 06 -57 34 09 48
Email: info@kominbalans.nl

Mijn bedrijf
Kom in Balans is mijn praktijk voor kinesiologie en coaching. Ik begeleid hoogsensitieve vrouwen die stress ervaren en snel overprikkeld zijn. Ik help hen om weer ontspannen en vol vertrouwen zichzelf te zijn. Op die manier ontdekken ze dat hoogsensitiviteit een kwaliteit is en geen last. Zo kunnen ze weer met alle energie doen waar hun hart ligt.

Mijn kwaliteiten
Ik ben gediplomeerd kinesioloog en coach. Bovendien ben ik zelf hoogsensitief en weet ik uit ervaring hoe het is om onderuit te gaan als je niet goed naar jezelf luistert. Op basis van mijn ervaring, intuïtie, inlevingsvermogen en rust begeleid ik mijn klanten op weg naar een goede balans in hun leven. Ik ben creatief, nauwkeurig en vind humor erg belangrijk. Mijn motto: wees jezelf, accepteer jezelf, ontdek wat je leuk vindt en kom in actie!

Waarom ik lid ben van Hét IJssel Netwerk
Verbinding, openheid en eerlijkheid vind ik heel belangrijk. We doen het niet alleen maar samen.
Dat is de kracht die ik vind bij ons netwerk. Wij zijn een enthousiaste groep ondernemers en we houden elkaar scherp. We organiseren interessante bijeenkomsten waaronder bedrijfsbezoeken en presentaties over actuele onderwerpen. Verder brainstormen we regelmatig over zaken die ons bezighouden als ondernemer.