Marije Woertman

De leukste lunch

Website: https://www.deleukstelunch.nl/nl
Vakgebied: Webshop en advies op het gebied van gezonde lunches
Telefoon: 0647773906
Email: info@deleukstelunch.nl

Mijn bedrijf
De leukste lunch maakt een feestje van schoollunches en overblijven. Onze webshop heeft alles voor het maken van leuke lunches: van bentoboxen, lunchtrommels met vakken, duurzame en lekvrije drinkbekers tot bento accessoires en boterham uitstekers. Inmiddels is de webshop uitgegroeid met het grootste assortiment voor de gezonde schoollunch. Naast de webshop geef ik lezingen, gastlessen en workshops over de gezonde schoollunch, gezonde groentemomentjes en gezonde traktaties voor scholen en de kinderopvang. Ik ondersteun scholen en kinderopvang bij het schrijven van gezond voedingsbeleid, themaweken over gezonde voeding en thema nieuwsbrieven.

De leukste lunch is online ook het grootste platform over bento en gezonde schoollunch met een actieve facebookgroep met meer dan 11.000 leden, een facebook pagina met meer dan 21.000 volgers.

Mijn kwaliteiten
De leukste lunch is meer dan een webshop. Via social media wil ik ouders informeren over gezonde voeding en zorgen dat kinderen meer groente en fruit gaan eten op een leuke en speelse manier. Inspiratie en informatie staat daarbij voorop. We geven e-books en een magazine uit, organiseren online challenges, webinars en een online programma. Ik ben sociaal, ondernemend, creatief, oprecht en maatschappelijk betrokken. Ik krijg energie van het bedenken van nieuwe concepten en kan met de leukste lunch volop deze kwaliteiten inzetten.

Waarom ik lid ben van Hét IJssel Netwerk
Hét IJssel Netwerk is een fijn netwerk voor het uitwisselen van ervaringen, expertise en kennis. Fijne samenwerkingen en elkaar naar een hoger level brengen zijn voor mij inspirerende en belangrijke aspecten.