Lotte Acquoy

Bdata ICT Solutions B.V.

Website: https://www.bdata.nl
Vakgebied: ICT Branche
Telefoon: 0570-611540
Email: lotte@bdata.nl

Mijn bedrijf
Wij zijn graag jouw partner op het gebied van netwerk en systeembeheer. Partnerschap voor ons betekent een langdurige samenwerking aan gaan op een persoonlijke, vertrouwelijke en flexibele basis. De kern van ons werk is de installatie, het beheer en onderhoud van het netwerk, servers, rand- apparatuur en werkplekken. Met ons hechte team van ervaren mensen willen wij je graag helpen om je ICT in begrijpbare taal bedrijfszeker en betaalbaar te houden.

Mijn kwaliteiten
Ik ben spontaan en sta positief in het leven. Dit neem ik ook elke dag mee naar mijn werk. Plezier hebben in wat je doet en je hier volledig voor inzetten staat bij mij hoog in het vaandel. Ik heb een brede ervaring in verschillende branches, waar verbonden zijn en het werken met mensen centraal staat. Net even anders kijken naar een situatie kan iemand veel brengen.

Waarom ik lid ben van Hét IJssel Netwerk
Na een bezoek aan de Gastendag en daarop 2 volgende reguliere bijeenkomsten waar leuke, verschillende en interessante onderwerpen aan bod kwamen, ben ik lid geworden. Een groep ondernemers met verschillende achtergronden lijken mij waardevol om in mijn netwerk toe te voegen. Hét IJssel Netwerk betekent voor mij: een groter netwerk, nieuwe informatie, ontwikkeling, plezier en verbinding.