Jacomien Wolfkamp

(-]acomien Schrijft

Website: https://www.jacomienschrijft.nl
Vakgebied: Tekstschrijver/copywriter
Telefoon: 06 539 64 931
Email: info@jacomienschrijft.nl

Mijn Bedrijf
Jacomien Schrijft… met oog voor wat mensen beweegt. Effectieve communicatie met heldere tekst. De kracht van een bedrijf in één oogopslag, weerspiegeld in de juiste woorden. Voor Bedrijven, Zorg en Onderwijs. Of het nu gaat om een bedrijfsblog, brochure, column, interview, website of teksten voor sociale media. Jacomien Schrijft met gevoel en raakt de juiste snaar. Serieus waar dat moet en met een knipoog waar dat past.

Mijn kwaliteiten
Van verhaaltjes en gedichtjes op de basisschool tot plannen van aanpak op mijn werk. Gevolgd door mijn veel gelezen online blogs. Eigenlijk schrijf ik al mijn hele leven. Geslaagd met het cijfer 9,9 voor de opleiding copywriter werd Jacomien Schrijft geboren. Ik schrijf helder, overzichtelijk en begrijpelijk voor iedereen. En ik word blij van de lichtjes in de ogen van bevlogen, gedreven mensen. Met de juiste woorden doe ik recht aan hun verhaal. Ik ben gespecialiseerd in Zorg, dat heeft een persoonlijke achtergrond. Het verzorgen en opvoeden van onze ernstig meervoudig gehandicapte zoon Daan (16) is het moeilijkste wat ik ooit heb gedaan. Met die ervaring ondersteun ik zorginstellingen in hun communicatie met mantelzorgers. Altijd positief kritisch. Bekend om het onder woorden kunnen brengen van emoties, maar in staat om voldoende afstand te houden. Bovendien gewaardeerd om mijn gastcolleges, presentaties, blogs en de documentaire ‘Zorg om Daan’ over ons gezin.

Waarom ik lid ben van Hét IJssel Netwerk
Binnen ons netwerk ken ik iedereen goed. Onze uiteenlopende kwaliteiten geven kracht aan onze samenwerking. Bovendien denken we met elkaar mee en wisselen ervaringen uit. Een setting waarin ik mij thuis voel. Dat geeft energie en levert ook nog eens mooie resultaten op.