Irma Ten Bulte

DieSel Personeelsdiensten BV

Website: https://www.dieselpersoneel.nl
Vakgebied: Werving & Selectie
Telefoon: 0571 280580
Email: irma@dieselpersoneel.nl

Mijn bedrijf
Sinds zes jaar mag ik DieSel Personeelsdiensten Twello vertegenwoordigen. Onze organisatie is gespecialiseerd in uitzenden, detacheren, werving & selectie en payroll op een heel persoonlijke en eigen wijze. Onze opdrachtgevers zijn eerlijke en bevlogen klanten uit de sectoren bouw, groen, techniek, logistiek, productie, zorg, horeca, detailhandel en schoonmaak. 

Mijn kwaliteiten
DieSel Personeelsdiensten is uniek omdat ik op een eerlijke, betrokken en open wijze de juiste match probeer te realiseren. Daarbij ben ik altijd op zoek naar de mens achter het CV. Iedereen komt bij ons langs voor een goed gesprek en een kop koffie zodat onze opdrachtgevers weten wie er wordt aangeboden. Het is een kwestie van verwachtingen managen en overtreffen.

Waarom ik lid ben van Hét IJssel Netwerk
Elkaar iets gunnen, samen delen en verbinden. Dat zijn voor mij de kernwaarden van Hét IJssel Netwerk. Niet alleen kennis en kunde worden gedeeld, maar ook zaken waar je als ondernemer gewoon over wilt sparren. In een ontspannen, open sfeer helpen we elkaar naar een hoger niveau en stellen we ons netwerk open.