Inggé Syaranamual

SYARA

Website: https://www.syara-management.nl
Vakgebied: Advies, ontwerp & realisatie - Brands & Spaces
Telefoon: 06 41 03 78 03
Email: ingge@syara-management.nl

Mijn Bedrijf
SYARA biedt advies, ontwerp- en projectmanagement op het gebied van ruimtes en merken. We zorgen voor een ideale omgeving met aandacht voor gebruiker en beleving. Of dat nu een kantoor, restaurant, ziekenhuis of woning is. Onze dienstverlening is breed, van strategie tot (3D)ontwerp en realisatie.

Mijn kwaliteiten
Ondernemen is voor mij de ultieme manier om bezig te zijn met mijn passie. Door mijn brede ervaring weet ik wat er speelt binnen diverse branches en kan ik mij goed inleven in de klant en zijn vraagstukken. Creatief bezig zijn, uitdagende projecten ontwerpen en samenwerken met mensen die net zo bevlogen zijn als ik geeft veel energie en zorgt voor de mooiste resultaten. In de ontwerpen die we maken staat de mens echt centraal. Met onze kennis van omgevingspsychologie zorgen we voor een omgeving die optimaal is voor de gebruiker.

Waarom ik lid ben van Hét IJssel Netwerk
Hét IJssel Netwerk draagt ook bij aan die samenwerking. Samen kennis delen en elkaar verder helpen. Een interessante workshop bijwonen of gewoon een bak goede koffie drinken. Bij Hét IJssel Netwerk kennen we elkaar écht en daardoor kunnen we iets voor elkaar betekenen. Naast gezelligheid en inspiratie zijn daar ook al mooie projecten uit voortgekomen!