Inge Kleiboer

Inge's Office

Vakgebied: Virtueel Assistent, Administratieve ondersteuning, Management ondersteuning
Telefoon: 0623436654
Email: ingekleiboer@hotmail.com

Mijn bedrijf

Als virtueel assistent ondersteun ik ondernemers op afstand bij zaken waar zij zelf weinig tijd voor hebben. Hierdoor kunnen ondernemers hun tijd besteden aan waar zij goed in zijn. Ik neem de bijzaken van hun over zodat zij zich kunnen richten op hun core business.

 

Mijn kwaliteiten

Ik ben administratief onderlegt, een echte planner/regelaar, communicatief sterk. Wat ik belangrijk vind in mijn werk is het ontzorgen van de ondernemer. Ik neem de “bijzaken” van het bedrijf over om zo de ondernemer te kunnen laten groeien en te doen waar hij/zij het beste in is.

 

Waarom ik lid ben van Hét IJssel Netwerk

Lid zijn van dit netwerk brengt mij hopelijk een verbreding van mijn eigen netwerk, kennis en mogelijke opdrachten. Daarnaast vind ik het leuk met andere ondernemers te sparren over hun bedrijfsvoering, om zo van elkaar te kunnen leren. Op dit moment werk ik samen met Hendri Speldekamp en heb ik al een aantal afspraken met andere leden gehad waarbij ik meer te weten ben gekomen over hun bedrijven. Ik hoop hen in de toekomst binnen mijn netwerk van leuke samenwerkingen en connecties te kunnen voorzien!