Herman Koerselman

Yoost

Website: https://www.yoost.nl/
Vakgebied: Verzekeringen, financieel advies & verzuimbegeleiding
Telefoon: 0571 270825
Email: vragen@yoost.nl

Mijn bedrijf
De regels in de financiële wereld veranderen continu, maar in ons mooie pand in hartje Twello waait een duidelijke en frisse wind. Zakelijk of particulier, wij laten zien hoe het óók kan. Duidelijk, transparant en vooral eerlijk. Op basis van onze samenwerking met verschillende verzekeraars en hypotheekverstrekkers is Yoost de tussenpersoon voor het realiseren van het beste resultaat.

Mijn kwaliteiten
Yoost doet meer dan ‘bedrijfsverzekeringen verkopen’, Yoost ontzorgt. Wij communiceren bij voorkeur persoonlijk. Wij luisteren en denken mee in de juiste passende oplossing voor het bedrijf. Dat stapje extra neemt ondernemers veel uit handen en maakt bedrijfsverzekeringen geen zorgenpost. Yoost heeft professionals in huis op het gebied van pensioenen, hypotheken, verzekeringen en verzuimbegeleiding. Wij zijn klantgericht, flexibel en focussen bij elke klant op de individuele en best passende oplossing.

Waarom ik lid ben van Hét IJssel Netwerk
Als vertegenwoordiger van Yoost deel ik graag onze kennis. Ik ben altijd benieuwd naar de informatie van andere ondernemers. Met die wederzijdse kruisbestuiving helpen wij elkaar verder in de ontwikkeling van ons bedrijf.