Alessio Leydecker

Conversie Marketeers

Mijn bedrijf

Wij, Conversie Marketeers, helpen ondernemers met passie vooruit in de online wereld, door hun USP’s boven tafel te krijgen, hun concurrentiepositie te verbeteren en ze zichtbaar te maken voor een groot publiek.

Wij zijn niet bang voor een uitdaging. Sterker nog, zonder uitdaging vinden we het lastig uit bed komen. We leven ervoor om nieuwe dingen te proberen, maar dan met ‘tried and tested’ technieken. Zo houden we de spanning erin, met zekerheid over wat werkt. Want iemand—en zeker niet Einstein—zei ooit al dat telkens hetzelfde proberen en een ander resultaat verwachten de definitie van waanzin is. Daarom is elk project dat we aanpakken nieuw en uniek, vinden we wat goed past en weten we altijd wat werkt.

Mijn kwaliteiten

Door mijn nieuwsgierige en enthousiaste aard komen er erg vaak nieuwe en interessante ideeën boven water! Na een bezoek én een kopje koffie hebben wij met elkaar een doel opgesteld die wij samen met onze online marketeers, na grondig onderzoek te hebben gedaan, ver boven verwachting zullen behalen! Maar genoeg over mij! Hoe kunnen wij jou helpen?

Waarom ik lid ben van Hét Ijssel Netwerk

“Alleen ga je sneller – Samen kom je verder!”