Het enthousiaste bestuur van Hét IJssel Netwerk bestaat uit de volgende ondernemers:

Voorzitter
Hendri Speldekamp, Garage De Smederij
Garage De Smederij heb ik opgebouwd vanuit mijn hobby. Inmiddels is mijn bedrijf uitgegroeid tot een vakkundige garage met diverse specialismen en unieke mogelijkheden. Wij besteden niets uit en doen bij voorkeur alles in eigen beheer. Ik vind service een vak, daarom staat klantgericht werken bij ons voorop. Sparren en kennis delen met andere ondernemers vind ik belangrijk om van elkaar te leren en elkaar te versterken. Dat is de kracht van ons netwerk.

Vice voorzitter
Paul Wensink, Wensink Events
Gastvrij, flexibel en verrassend. Die woorden kenmerken het succesvolle Wensink Events en mijzelf. Ik ben altijd op zoek naar originele mogelijkheden en mooie uitdagingen. Hét IJssel Netwerk is een jong, informeel en verrassend netwerk met intensief onderling contact. Een mooie basis om elkaar verder te helpen. Als bestuurslid werk ik graag mee aan de uitbreiding van ons leuke netwerk met goede ondernemers.

Secretaris
Irma ten Bulte, DieSel Personeelsdiensten
Met plezier mag ik binnen ons netwerk DieSel Personeelsdiensten in Twello vertegenwoordigen. Ik ben altijd op zoek naar mogelijkheden, de mens achter het CV en ik vind het fantastisch om mensen met elkaar te verbinden. Juist daarom ben ik
deelgenoot van het bestuur van Hét IJssel Netwerk. Wij brengen informeel en doeltreffend ondernemers met elkaar
in contact zonder ons enthousiasme uit het oog te verliezen.

Penningmeester
Inggé Syaranamual, SYARA Management
Als eigenaar van SYARA Management houd ik mij bezig met advies, ontwerp en projectmanagement op het gebied van
huisvesting en inrichting. Ik heb een passie voor ontwerpen, inspirerende omgevingen creëren en met mensen samenwerken.
Dat laatste is een van de redenen waarom ik lid ben van ons netwerk. Als bestuurslid draag ik graag actief mijn steentje bij
om mensen te enthousiasmeren en met elkaar te verbinden.

Algemeen Bestuurslid
Jacomien Wolfkamp, Jacomien Schrijft
Jacomien Schrijft met oog voor wat mensen beweegt. Ik zoek altijd het verhaal achter de ondernemer. De meeste bedrijven beginnen namelijk met een droom. Elk mens heeft kwaliteiten, iedereen is ergens goed in. En als je doorzet kun je heel ver komen. Als je mensen en hun kwaliteiten met elkaar verbindt creëer je een ijzersterk netwerk. Dát is wat we doen binnen Hét IJssel Netwerk en daar werk ik als bestuurslid graag aan mee.